Regelbunden massage ökar muskelns ämnesomsättning och ger en avslappnad effekt på spänd muskulatur. Det blir snabbare återhämtning för musklerna och då minskas skaderisken. Blod- och lymfcirkulationen ökar, antistresshormonet oxytocin frigörs vid beröring som ger kroppen en lugnande och avslappnande effekt. Massage är även bra på och runt ärrvävnad för att en muskel ska kunna bibehålla sin rörlighet efter skada.

behandlingar

klassisk massage

Jag utför svensk klassisk massage. En avslappnande, djup och behandlande massage med extra muskelpressur allt efter vad som passar bäst för att din kropp skall få ett bra välbefinnande. 

priser

  • Massage 60 min          690:-
  • Massage 45 min          550:-
  • Massage 30 min          400:-

Övriga behandlingar

Ayurevidsk huvud och ansiktsmassage är en avslappnande massage med mycket olja där koncentrationen ligger på huvud, hårbotten, nacke och ansiktet. Tänk på att komma utan smink vid denna behandling. 

Avspänningsmassage är en lugn massage för rygg, nacke och ansikte. Denna stund ger dig garanterat en total avslappnig och lindrar stress. 

Hälsokuren ger dig en lugn ryggmassage, hand - & ansiktsmassage

Energilugn ger dig fot, hand - & ansiktsmassage

priser

  • Ayurevedisk 55 min          620:-
  • Avspänning 45 min           550:-
  • Hälsokuren 45 min           550:-
  • Energilugn 45 min             550:-

tänk på

Massage bör undvikas när du har feber, infektion eller inflammation.
Även vid uttalad benskörhet och akuta skador som t ex frakturer, diskbråck tumörer, blodpropp ska inte behandling ges. Rådfråga alltid läkare om massage är lämpligt vid medicinering.

varmt välkomna

Jag finns i Hrönns Massage och Qinopraktiks lokaler på Hasselösund, Smögen. Vi samarbetar och anordnar även friskvårdsaktiviteter för företag och privatpersoner. Se även på www.hronns-massage.se

Jag är utbildad diplomerad massör vid Häsloteket, Göteborg och är försäkrad i Adekvat försäkringar.
Tänk på att friskvård är avdragsgillt för företag